Geef een mandoline als kerstcadeau!

Het is weer zo ver, de grote zoektocht naar het ideale kerstcadeau! De oplossing!? Koop een mandoline bij V-Slicer borner kitchentools. Met onze mandolines en toebehoren als kerstcadeau maak je elke hobby kok of echte chef oeverloos blij ! 

Börner kitchentools 'v-slicer' is de Belgische verdelers voor mandolines en een uitgebreid gamma keukengerei van Börner in de Benelux. Wij selecteren enkel en alleen het beste materiaal! Onze producten gaan jaren mee, getuigen enkele van onze klanten. Wij vieren dit jaar onze 60ste verjaardag !!!

"Eigenlijk is mijn mandoline van 23 jaar geleden nog lang niet versleten.... maar dit jaar ben ik vastbesloten... ik wil en ik moet een roze mandoline..."

Cindy S.

Bestel je mandoline:

Bestel één van onze mandolines hier:

Toch niet op zoek naar een mandoline? Wat dacht je van deze messenset? Klik hier.


 

Waarom Börner?

10 Oktober, 2016

0 commentaren

Waarom kiezen voor Börner?

Börner is:

- Onklopbare prijs - kwaliteit verhouding.
- Roestvrije edelstalen messen met microfijne tandjes. 
- Gemaakt uit een kunststof zonder schadelijke stoffen. BPA free !
- Producten naar hoogste kwaliteitsstandaard. (Made in Germany).

Dagelijks uw slaatjes of gerechten met verse en eerlijke producten klaarmaken zijn een plezier met ons fameuze keukenhulpen. Groenten snijden, raspen en schillen zijn een 'fluitje van een cent'. Slaatjes maken, koude buffetten bereiden en garneren... Alles kan met ons Börner producten !

De originele Börner mandoline met bijhorende raspen, schillers en fruitpersen zijn gebaseerd op een solide en lange levensduur. Onze producten geven je dag na dag vreugde bij het bereiden van uw gerechten. Vrij van toxische stoffen. (PBA free).

Zelfs na vele jaren gebruik blijven de messen extreem scherp!

V-Slicer op de jaarbeurs in Gent, een foto verslag!

Zoals jaarlijkse traditie kan je ons terugvinden op de Jaarbeurs in Gent. We delen alvast graag een aantal foto's van onze stand met jullie!

V Slicer Jaarbeurs GentV Slicer Jaarbeurs GentV Slicer Jaarbeurs GentV Slicer Jaarbeurs Gent

Börner staat voor lange levensduur en kwaliteit. Sedert 60 jaar produceren wij hoogwaardige keukenhulpen. Daardoor horen we van klanten altijd maar weer, dat ze onze producten sedert jaren, ja zelfs tientallen jaren gebruiken en er reeds jaren plezier aan beleven.

Net daarom dat we graag enkele tips voor gebruik en onderhoud willen meegeven:

1. Veilig snijden met de Börner mandoline.

Alvorens je begint te snijden met de Börner mandoline zorg ervoor dat je mandoline stevig staat op de twee rubberen voeten. Altijd de beschermkap in de hand.
Beschik je over de vitaminsafe en multiplate? Plaats je V5 Power mandoline of andere toebehoren in de ring en ontdek hoe vast uw opvangschaal staat.

2. Gebruik ALTIJD de beschermkap!

Zo bescherm je je vingers van de scherpe edelstalen messen. Maak dat je groenten vast in de beschermkap zitten door ze er goed diep in te drukken.
Voor deze toepassing nodig ik je uit om nog eens rustig mijn demo's te bekijken..

3. Het juiste onderhoud voor een lang leven van uw mandoline.

Spoel je Börner mandoline na ieder gebruik af langs beide kanten onder stromend water. Zo kunnen de kleine deeltjes niet opdrogen en aan je mandoline blijven kleven. Zet je plaat zonder messen op ‘safe’ en haak de houder met zijn scherpe messen achter op uw mandoline. (Zie demo’s online). Laat deze zo uitlekken op uw aanrecht.

4. Geef je mandoline géén plaats in de vaatwas met heet water en agressieve wasmiddelen!

Dit kan de levensduur van je messen inkorten. Als je kleur intensieve groenten snijdt zoals wortelen, paprika en/of rode biet en je mandoline verkleurd, wrijf die dan in met een scheutje gewone slaolie. Let op van de vingers. Gebruik anders een klein borsteltje. Een badje in soda voor een nachtje doet ook wonderen;-)
Met deze tips ben je zeker dat je jarenlang véél plezier aan je toestel zult beleven en kunt genieten van een 5 jaar lange garantie.

Mandoline kopen gids:

De mandoline maakt een onmisbaar onderdeel uit van uw keuken voor het bereiden van lekkere en gezonde maaltijden. Voor het maken van lekkere salades met fijn gesneden groenten of fruit, het snijden van een brunoise en vier verschillende diktes van schijfjes. Dit alles in een handomdraai. Zie de vele demo's online. 

Als u een mandoline koopt dient u te letten op:

 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
 • Scherpheid
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Ondersteuning bij wijze van online demo's

De beste mandoline? Börner!

Wie een mandoline wenst te kopen kiest best voor Börner. De mandolines van Börner zijn duurzaam, veilig, uitermate scherp, gebruiksvriendelijk en je geniet van héél duidelijke en gedetailleerde online demo's. Zo heeft u jarenlang plezier van deze mandolines. Indien u een mandoline koopt geven wij bovendien een schitterende ondersteuning. En dat op elk moment van de dag. Via website, mail, twitter, instagram of facebook;-)

Koop uw mandoline, klik op de link.

 

 

Wat is een mandoline?

Een mandoline is een handmatig snijapparaat. De 'oermandoline' is eigenlijk eeuwenoud. In Nederland noemen ze het een groente 'schaaf'. Het woord 'mandoline' komt eigenlijk uit de grootkeuken. Die wordt gebruikt zoals het instrument wordt bespeeld. Vandaar de naam eigenlijk. De mandoline van Börner heeft een mes in de vorm van een V en dit onder een hoek van 45 graden. Met ons mandoline snijdt je 4 diktes van schijfjes, blokjes (brunoise), julienne van alle soorten groeten en fruit. En nog zo véél meer. (Zie de online demo's). De mandoline van Börner is een 'V-shaped' gepatenteerde mandoline, deze zorgt ervoor dat je op een onnavolgbare wijze accuraat kunt snijden en raspen. 

Waarom een mandoline van Börner?

 • Sneller en preciezer schaven, raspen en snijden.
 • Nauwkeurig en super veilig met de beschermkap.
 • Duurzaam en onverwoestbaar.
 • Sterk en professioneel
 • In 4 diktes verstelbaar
 • Snijden van Blokjes (Brunoise). Is de enige mandoline ter wereld die dit kan !
 • Snijden van flinterdunne schijven. (Carpaccio van groenten en fruit).
 • Gemaakt in de kunststof ABS. Volledig vrij van toxische stoffen zoals daar is PBA.
 •  

  Met een mandoline van Börner kan u zo goed als alles, er zijn ontelbare verschillende varianten om te snijden. Uw creativiteit heeft géén grenzen. Met de beschermkap van Börner kun je veilig alles opsnijden tot op het allerlaatste. Je bent ondersteund door mooie en duidelijke demo's die je op onze website kunt bekijken. Alle vragen en reacties worden met plezier beantwoord.

  Interesse in een mandoline van Börner? 

  Bestel hier uw Börner Mandolinebeschikbaar in het wit, oranje, groen, rood en paars.

   

   

   

   

   

  Bewaren